Κατασκευές


Σε κάθε φάση κατασκευής ενός έργου, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν τα υλικά της αρεσκείας τους, μέσα από μία μεγάλη γκάμα επώνυμων οίκων και εταιρειών. Είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας, εσωτερικές πόρτες – τα πάντα διαμορφώνονται σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

Όλα τα καινούργια διαμερίσματα διαθέτουν υπόγεια ή ισόγεια γκαράζ και αποθήκες υπογείου, αυτόνομο λέβητα φυσικού αερίου, ενεργειακό τζάκι, παροχή για ηλεκτρικές τέντες, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπτόμενους υαλοπίνακες, σίτες, θυροτηλεόραση, εγκατάσταση συναγερμού, εγκατάσταση για δορυφορική κεραία και καλωδιακή εγκατάσταση UTP.

Οι περιβάλλοντες και οι κοινόχρηστοι χώροι των κατοικιών διαμορφώνονται σε χώρους πρασίνου με δενδροφύτευση, γκαζόν και διάφορα καλλωπιστικά φυτά αρμονικά συνταιριασμένα με το περιβάλλον.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε φάση της κατασκευής είναι μη τοξικά, με οικολογικά χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον, καλύπτοντας απόλυτα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές μιας σύγχρονης και άριστης κατασκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα ακίνητα προς πώληση


Πρόσφατα Έργα: