Η Εταιρεία

Ποιοι Είμαστε

Η τεχνική – κατασκευαστική εταιρεία Tsirikos Constructions δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1982.

 

Ειδικεύεται στην ανέγερση κατοικιών, επαγγελματικών κτιρίων και ειδικών κατασκευών.

κατασκευαστική εταιρεία Tsirikos Constructions
Ήδη μετρά στο ενεργητικό της πάνω από 200 οικοδομές στα νότια προάστια.

Η μεγάλη πείρα και ο προσανατολισμός της Tsirikos Constructions στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των κατασκευών μας.

 

Αυτό επιτυγχάνεται με την πιστή τήρηση όλων των κανονισμών του Ν.Ο.Κ. που ορίζει το ελληνικό κράτος, την άριστη επιλογή συνεργατών, τον εξαντλητικό έλεγχο των υλικών και τη λεπτομερή φροντίδα σε κάθε φάση των κατασκευών από πολυάριθμα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία.

 

Κύριο μέλημα της εταιρείας μας αποτελεί η ασφάλεια γι αυτό επιλέγουμε θεμελίωση RADIER για μέγιστη αντισεισμικότητα. Στη διάθεση των πελατών μας υπάρχουν πιστοποιητικά εγγύησης για το σκυρόδεμα και τα σίδερα.

Η φροντίδα μας για τον πελάτη ξεκινά από το σχεδιασμό και την οργάνωση της χρηματοδότησής του και φθάνει στην πενταετή εγγύηση της ιδιοκτησίας του, με συνεχή Τεχνική Υποστήριξη από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Η Tsirikos Constructions υλοποιώντας τις αρχιτεκτονικές μελέτες και τις διακοσμητικές προτάσεις της Tsirikos Concept, έχει θέσει το προσωπικό της ύφος στον κατασκευαστικό χώρο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της αρχιτεκτονικής των κτιρίων.
Χτίζουμε τα όνειρα σας πάνω σε γερά θεμέλια ζωής