Κατασκευές

Σε κάθε φάση κατασκευής ενός έργου, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν τα υλικά της αρεσκείας τους, μέσα από μία μεγάλη γκάμα επώνυμων οίκων και εταιρειών.

 

Δάπεδα, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, εσωτερικές πόρτες, χρώματα – τα πάντα διαμορφώνονται σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.
Όλα τα καινούργια διαμερίσματα διαθέτουν υπόγεια ή ισόγεια γκαράζ και αποθήκες υπογείου, αυτόνομο λέβητα φυσικού αερίου, ενεργειακό τζάκι, παροχή για ηλεκτρικές τέντες, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπτόμενους υαλοπίνακες, σίτες, θυροτηλεόραση, εγκατάσταση συναγερμού, εγκατάσταση για δορυφορική κεραία και καλωδιακή εγκατάσταση UTP.

Οι περιβάλλοντες και οι κοινόχρηστοι χώροι των κατοικιών διαμορφώνονται σε χώρους πρασίνου με δενδροφύτευση, γκαζόν και διάφορα καλλωπιστικά φυτά αρμονικά συνταιριασμένα με το περιβάλλον.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε φάση της κατασκευής είναι μη τοξικά, με οικολογικά χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον, καλύπτοντας απόλυτα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές μιας σύγχρονης και άριστης κατασκευής.

Τα Έργα μας

Παλιότερα Έργα

Παλαιότερα έργα

Δείτε τις πιο πρόσφατες κατασκευές μας στην περιοχή της Γλυφάδας. Σύγχρονα κτίρια με λειτουργικά διαμερίσματα ποιοτικής κατασκευής που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Δημοσιευμένα Έργα

Δημοσιευμένα Έργα

Δείτε έργα της εταιρείας μας που φιλοξενήθηκαν και προβλήθηκαν μέσα από τις σελίδες των περιοδικών αρχιτεκτονικής «Κατασκευές» και «Κτίριο», συγκεντρώνοντας τις πιο θετικές εντυπώσεις.

Χτίζουμε τα όνειρα σας πάνω σε γερά θεμέλια ζωής